Bizetstraat 30 BARENDRECHT | RE/MAX Barendrecht (2024)

Recentelijk verbouwde eengezinswoning met aangebouwde serre, achtertuin op het Zuiden en een eigen Wellness ruimte.

Zoek niet verder! Deze schitterende woning biedt alles wat u zich maar kunt wensen en meer. De woning is in de laatste jaren gemoderniseerd met oog voor details en comfort. De ruime living is voorzien van een praktische PVC vloer met vloerverwarming en airconditioning. De open keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Uitgerust met een Amerikaanse koelkast en alle denkbare apparatuur, biedt deze keuken alles wat u nodig heeft om de heerlijkste maaltijden te bereiden. De prachtige aangebouwde serre is voorzien van glazen schuifdeuren, waardoor u het hele jaar door van deze ruimte kunt genieten. Ontspan en kom tot rust in uw eigen Wellness ruimte met een Spa jacuzzi geschikt voor 6 personen. Of het nu winter of zomer is, u heeft altijd een heerlijk plekje om te ontspannen. Deze woning beschikt verder over vier ruime slaapkamers en een badkamer met een stoomcabine en bad waardoor elke douche een ontspannende ervaring wordt. Mis deze kans niet om uw droomhuis te bezitten! Maak snel een bezichtigingsafspraak en kom deze comfortabele woning bewonderen.

INDELING MET INDICATIEVE MATEN:

BEGANE GROND
Gezellige aangelegde voortuin voorzien van sierbestrating, sierbeplanting en een handige buitenkraan.
Entree, hal met meterkast, trap naar de 1e verdieping, toiletruimte voorzien van een duoblok en fonteintje. De toiletruimte is geheel betegeld in een lichte kleurstelling.

Sfeervolle, tuingerichte living (ca. 42 m2) voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming als hoofdverwarming. De wanden en plafond zijn glad gestuukt en afgewerkt met spotjes. Verder beschikt de living over airconditioning welke de ruimte verwarmt en koelt. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot de zonnige achtertuin.
De moderne open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is uitgevoerd in een L-opstelling. Deze luxe keuken is voorzien van alle apparatuur die nodig zijn om lekker voor uw gezin en vrienden te kunnen koken. Deze complete keuken beschikt over een Amerikaanse koelkast van het merk Daewoo, een inductie kookplaat, een design afzuigkap, een oven, een stoomoven en een magnetron van het merk Siemens en een vaatwasser van het merk Miele. Tevens is de keuken voorzien van een ruime spoelbak met een Quooker kraan, voldoende stopcontacten voor uw keukenmachines en een koffiekast met ingebouwde sfeerverlichting en een schuifkastdeur. Het geheel is uitgevoerd in grijze kleuren en afgewerkt met een kunststof aanrechtblad en spotjes.

De fantastische achtertuin is gelegen op het zonnige Zuiden en beschikt over een gezellige serre, een Wellness ruimte en nog een gedeelte waar uw heerlijk van de zon kunt genieten.
De aangebouwde serre (ca.18 m2) is voorzien van glazen schuifdeuren, waardoor u het hele jaar door van deze ruimte kunt genieten. Of het nu winter of zomer is, u heeft altijd een heerlijk plekje om te ontspannen. De serre is afgewerkt met spotjes en stopcontacten en glazen schuifdeuren.
Ontspan en kom tot rust in uw eigen wellness ruimte.
De Wellness ruimte (ca.15 m2) beschikt over een Myline Spa jacuzzi. De jacuzzi Spa is ruim genoeg om met wel 6 personen in te ontspannen. De Spa is Plug & Play dit houdt in dat hij zo in een stopcontact aangesloten kan worden. De Castor heeft centrale LED verlichting die u kunt instellen op 4 kleuren.De ozongenerator zorgt voor een kristalheldere waterkwaliteit. De Wellness ruimte beschikt verder over glazen schuifdeuren waardoor dit een ideale plek is om te ontspannen tijdens alle weersomstandigheden.
Tevens biedt de achtertuin een achterom, buitenkraan en verlichting.

1e VERDIEPING
Ruime overloop met trap naar de 2e verdieping en toegang tot alle vertrekken.

Slaapkamer 1 (ca.11 m2) is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik en airconditioning welke de kamer verwarmt en koelt.
Slaapkamer 2 (ca. 8 m2) is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien een van elektrisch bedienbaar rolluik.
De slaapkamers op deze verdieping zijn voorzien van een lichte laminaatvloer.

Moderne badkamer (ca. 7 m2) met luxe sanitaire voorzieningen zoals een wastafel met wastafelmeubel, spiegel, verlichting, een tweede toilet, ligbad, een luxe stoomdouchecabine met verlichting en een designradiator. De badkamer is geheel betegeld en afgewerkt met spotjes.

2e VERDIEPING
Voorzolder met een ruime vaste bergkast en toegang tot alle vertrekken.
Wasruimte met de wasmachine– en droger aansluiting, bergruimte achter het knieschot en deels van de dakkapel aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een kunststof dakkapel, bergruimte achter het knieschot en een vaste kast met de opstelplaats voor de HR C.V. combiketel (Intergas 2022)
Slaapkamer 4 is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een kunststof dakkapel, handmatig bedienbaar rolluik en bergruimte achter het knieschot.
De slaapkamers op deze verdieping zijn afgewerkt met een laminaatvloer.

BIJZONDERHEDEN:

- Verwarming en warmwater middel Cv ketel Intergas 2022;
- De woning beschikt over een kunststof dakkapel aan de voor-en achterzijde van de woning;
- De living is voorzien van een praktische PVC vloer met vloerverwarming;
- Living voorzien van airconditioning welke de ruimte verwarmt en koelt;
- Slaapkamer 1 is ook voorzien van airconditioning welke de ruimte verwarmt en koelt;
- De badkamer is voorzien van o.a. een stoomcabine;
- Achtertuin gelegen op het zonnige Zuiden;
- De aangebouwde serre is voorzien van glazen schuifdeuren, waardoor u het hele jaar door van deze ruimte kunt genieten;
- Ontspan en kom tot rust in uw eigen wellness ruimte met een Spa jacuzzi geschikt voor 6 personen;
- In de woonwijk Nieuweland treft u scholen, winkels en recreatiegebieden. Goede verbindingen met het openbaar vervoer zorgen voor een vlotte reis naar de omliggende gebieden.

MAKELAAR: JAN-HEIN SCHILDERMAN

Bizetstraat 30 BARENDRECHT | RE/MAX Barendrecht (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated:

Views: 6190

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.